2024-2025 ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS İŞLEMLERİ

02.01.2024 223

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda okutulacak olan seçmeli ders işlemleri ile ilgili çalışmalar Aralık 2023 tarihinde başlamıştır.

Seçmeli ders işlemleri kapsamında hazırlanan tanıtım sunuları ile öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Velilerimize yönelik tanıtım çalışmaları ise gerek web sayfamız üzerinden ve gerekse sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Ders dağılımları aşağıdaki bağlantıda Talim Terbiye Kurulunca belirlenen Fen Liseleri haftalık ders dağılım çizelgesine göre yapılacaktır.

Seçmeli derslerin belirlenmesinde veli ve öğrencilerimizin kararlarını belirtmeleri için ders seçim dilekçeleri dağıtılacak ve dilekçede gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Dağıtılan ders seçim formları veli ve öğrenci tarafından imzalandıktan sonra en geç 15 Ocak 2024 pazartesi günü toplanacaktır.

FEN LİSESLERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FEN LİSESİ SEÇMELİ DERS UYGULAMALARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR